Spelersbegeleiding Korfbalstars

Spelersbegeleiding seizoen 2017/2018

Ben jij een fanatieke korfballer die zich graag wil ontwikkelen tot topsporter? En zoek je professionele begeleiding om je verder te helpen in je sportcarrière? Na een succesvol eerste jaar zal ook in seizoen 2017/2018 een groep spelers begeleid worden in hun ontwikkeling tot topsporter.

Samen met jou wordt er gekeken naar – en gewerkt aan – verschillende zaken die betrekking hebben op jouw ontwikkeling als sporter. Dit begeleidingstraject is voor de duur van 1 jaar en geschikt voor spelers vanaf 13 jaar. Wil je als trainer beter worden? Dit seizoen starten we ook een trainersbegeleidingstraject!

Waarbij gaat Korfbalstars jou begeleiden?

– Gedrag binnen en buiten het veld
– Mindset in het veld
– Sportcarrière begeleiding
– Leren focussen op belangrijke zaken
– Inzicht in (sport)voeding
– Hulp bij keuzes rondom sport en opleiding
– Sponsoren en bijbehorende verplichtingen
– Advies bij training en krachtprogramma
– Bemiddeling
– Advies voor ouders/verzorgers

Kortom: alles wat je nodig hebt om de juiste stappen te maken in jouw korfballoopbaan, op maat gemaakt! Het traject zal bestaan uit 6 contactmomenten, zowel individueel als in groepsverband. De kosten voor het Spelersbegeleidingstraject zijn €450,- ex. BTW.

Globale inhoud van het begeleidingspakket:

Het spelersbegeleidingstraject is een op maat gemaakt traject, voor iedere deelnemer uniek. Het hieronder beschreven pakket is dan ook een globaal overzicht van wat het traject ongeveer inhoudt.

– Samen wedstrijd bekijken.
– Wedstrijd analyse. Wat zijn je sterke punten? Wat kun je verbeteren?
– Gesprek over toekomst, opleiding en club. Welke keuzes maak je?
– Tactiek en/of het verbeteren van kwaliteiten.
– Sessie inzicht in gezonde (sport)voeding.
– Kracht/trainingsprogramma. Wat past er bij jou en waar zou je winst kunnen boeken?

Aanmelden voor dit traject? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geboortedatum dd-mm-jjjj (verplicht)

Waarom begeleiding door Korfbalstars?

André Kuipers, zelf enorm gepassioneerd door het korfbalspel, wil iedereen helpen om zichzelf te ontwikkelen. Als sporter, maar zeker ook als mens. Nu binnen het korfbal, maar voorheen als gedragstherapeut in de psychiatrie en als weerbaarheidstrainer.

Als korfballer heeft hij 15 jaar ervaring als topkorfballer bij DOS’46, KZ/Hiltex en het Nederlands team. Daarnaast heeft hij tijdens zijn actieve carrière enkele zware blessures overwonnen. Met alle prijzen als speler op zak is hij nu trainer/coach van DSC uit Eindhoven geworden, dat afgelopen jaar uitkwam in de Korfbal League.

Na de periode als speler, heeft hij de switch gemaakt om volledig in het korfbal verder te gaan. De interesse om te verbeteren ging van gedragsverandering in de psychiatrie naar gedrag binnen de lijnen van het korfbalveld. Processen in het veld tussen spelers, de onderlinge communicatie, en vooral welke stappen genomen moeten worden om dit te verbeteren. Hij weet wat er nodig is om de top te bereiken, individueel en als team. Samen met andere topspelers, coaches en professionals, zal Kuipers de spelers – en natuurlijk daarbij ook gelijk de ouders – begeleiden.

Voor meer informatie of vragen, mail naar: hester@korfbalstars.nl