Tsjechië 2018!

Tsjechië 2018!

Korfbalavontuur Marokko

Korfbalavontuur Marokko

Zomerkamp 2019

Zomerkamp 2019

Zomerkampen 2018!

Wat was het gaaf! Twee super zomerkampen hadden we dit jaar, met jullie allemaal! Naast héél veel korfbal speelden we in Amerongen een geweldig moordspel, uitgedacht door Roos en Renee. Er werden onderling spelletjes gespeeld,  er werd gelachen en keihard getraind en we hebben toernooitjes gespeeld.

In Bakkeveen speelden we ’s avonds in het donker Levend Stratego, hebben we vreselijk veel lol gehad met Mark Klop, een heel leerzame clinic van Tim Bakker gevolgd, heel veel onderling geschoten, fanatiek getraind en wedstrijdjes gespeeld, en afgesloten met een middag aan het zwembad.

Kortom: het was fantastisch! Dank je wel dat jij er bij was! Op onze Facebook pagina vind je de foto-albums van Bakkeveen en Amerongen, en hieronder kun je nog even nagenieten met de aftermovie van 2017.

Korfbaltrip 2018 – Tsjechië!

Wauw wat een geslaagde korfbaltrip! Na vijf jaar Barcelona werd het nu tijd voor wat nieuws! We hadden een prachtige locatie gevonden in Tsjechië, aan het Lipnomeer en we reisden met 3 busjes vanuit Nederland naar Tsjechië, waar we verbleven in Frymburk.

Wil jij nu alle foto’s terug bekijken, neem dan een kijkje op onze Facebook pagina en kijk onder het mapje TSJECHIË 2018!