Win een gesigneerde Kerstkaart

Een gesigneerde Kerstkaart van een van de Stars? Die kan jij ontvangen! Door mee te...

Lees meer

EXTRA PLEKKEN KERSTCLINIC KOOG AAN DE ZAAN!!

EXTRA PLEKKEN KERSTCLINIC KOOG AAN DE ZAAN!! Zooooo, wat een aanmeldingen voor de kerstclinics op...

Lees meer

Speel mee in de Korfbalstars Kersthit!!

Wil jij meedoen in een echte Kersthit?! Dat kan en is heeel eenvoudig! Neem samen...

Lees meer

Clinic Nieuws

Korfbalstars Clinics

Bij een clinic staat plezier voorop, maar de spelers gaan niet naar huis zonder iets te leren! Een clinic is voor alle niveaus en alle spelers of juist speciaal voor een groepje van het zelfde niveau. Dat is aan de vereniging. De vereniging bepaalt zelf de duur van de activiteit waarin de spelers spectaculaire en leerzame korfbalvormen trainen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid jezelf te meten met de korfbalstars, korfbaltoppers en toptrainers. Steeds meer korfbaltoppers zijn verbonden aan de Korfbalstars, zodat de spelers altijd weer oog in oog staan met de grootste helden van dat moment. Wie scoort tegen Tim Bakker, wie houdt Olav van Wijngaarden of Marvyn Toonen (beide jong-Oranje) van een doelpunt? Na afloop delen de Korfbalstars handtekeningen uit en gaan met jou op de foto.

Beach-clinic

Een nieuwe en spectaculaire vorm van korfbal is Beach-korfbal. Niet alleen de ondergrond is anders, het veld is kleiner en je speelt met minder mensen. De tactiek is dus ook anders. Wil je dit een keer meemaken? Vraag dan een Beach-clinic aan!

4Korfball

Korfbalstars biedt ook clinics aan volgens de 4korfball-methode. Dus gericht op meer snelheid in het spel, 4 tegen 4 in 1 vak. Deze spelvorm is ontwikkeld voor E- en F-jeugd. Wilt u een 4Korfball-clinic aanvragen?

Kangoeroes

Ook voor de kleinste korfballers heeft Korfbalstars leuke en leerzame oefenstof. De jongste talenten meteen een goede start geven? Schakel dan Korfbalstars in om ze goed op weg te helpen, vraag hier een clinic aan!

Schoolkorfbal

Wilt u extra leden werven rond het schoolkorfbal-toernooi? Korfbalstars verzorgt lessen voor schoolkorfbalteams om ze alvast kennis te laten maken met de sport. Hierdoor kunnen de kinderen vantevoren oefenen en beter presteren op het toernooi.

Korfbalstars Clinics

Vraag hier een clinic aan

Uw naam *

Uw email *

Club*

Onderwerp

Houd mij op de hoogte van komende evenementen, acties en aanbiedingen

* is verplicht

Uw bericht

captcha
Voer de code in: