Rising Stars regio Midden

De Rising Stars van Korfbalstars

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, niks geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

“Rising Stars” regio Midden

In oktober starten een tweede traject voor jeugd uit de regio Lexmond, Vianen en Everdingen.

Ondersteund door Korfbalstars zal een groep tussen de twaalf en zestien spelers extra begeleiding krijgen van spelers en trainers uit Nederland.

Een keer per twee weken zal op de groep op woensdagmiddag bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C-, of B-speler van één van de clubs uit de regio Lexmond, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Gorinchem, Vianen en Everdingen en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

* Het verhogen van korfbalniveau jeugd.

* Meer inzicht in korfbal.

* Extra begeleiding jeugd en talenten.

* Ledenwinst en ledenbehoud regionale clubs.

* Het verhogen van plezier en speelniveau van jeugd.

Voor wie

Voor D-, C- en B-jeugd uit de regio rondom Lexmond, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Gorinchem, Vianen en Everdingen.

Door wie

Dit is inclusief trainingsshirt van KLUPP sportswear t.w.v. €34,95 en inclusief zaal- en veldhuur.

Sportcomplex Het Bosch in Lexmond (veld) en Sportcentrum Helsdingen in Vianen (zaal).

Tijden

16:00 uur- 17:00 uur, 15:45 uur aanwezig.

korfbalstars logo cirkel

Geboortedatum dd-mm-jjjj (verplicht)