Rising Stars regio Oost

De Rising Stars van Korfbalstars

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, niks geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

“Rising Stars” regio Oost

In september starten we met een traject voor jeugd uit de regio Enschede, Nijverdal, Almelo, Vriezenveen.

Ondersteund door Korfbalstars zal een groep van zo’n zestien spelers extra begeleiding krijgen van spelers en trainers uit Nederland.

Een keer per twee weken zal op de groep op woensdagmiddag bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C-, of B-speler van één van de clubs uit de regio Vriezenveen, Almelo, Enschede, Nijverdal etc. en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

Locatie:

Sportpark ‘Het Midden’ te Vriezenveen (veld) en Sporthal de Stamper in Vriezenveen (zaal).

Tijden:

16.00 – 17.00 uur, 15.45 uur aanwezig.

• Het verhogen van het korfbalniveau van de jeugd.
  • Meer inzicht in korfbal.
  • Extra begeleiding jeugd en talenten.
  • Ledenwinst en ledenbehoud regionale clubs.
  • Het verhogen van plezier en speelniveau van de jeugd.

Voor wie?

Voor de D-, C- en B-jeugd uit de regio rondom Vriezenveen, Enschede, Almelo, Nijverdal, Borne etc.

Door wie?

Kosten?

€99,- ex. BTW. (120,- incl BTW)
Inclusief trainingsshirt, zaal- en veldhuur en trainers.

• 5 september (veld)
  • 19 september (veld)