Rising Stars regio Friesland

De Rising Stars van Korfbalstars

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

“Rising Stars” regio Friesland

Eind februari 2019 starten we met een traject voor de jeugd uit de regio Friesland.

Ondersteund door Korfbalstars zal een groep van minimaal twaalf spelers en speelsters extra begeleiding krijgen van (top)spelers en trainers uit het Nederlandse korfbal.

Eén keer per twee weken zal de groep op woensdagmiddag bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C- of B-speler van één van de clubs uit de regio Friesland en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

Voor wie?

Voor D-, C- en B-jeugd uit de regio Friesland.

Door wie?

Kosten?

Inclusief een trainingsshirt van KLUPP Sportswear t.w.v. €34,95, zaal- en veldhuur en trainers.

Locatie:

Leeuwarden

Tijden:

16:00 uur – 17:00 uur, 15:45 uur aanwezig.

• Het verhogen van het korfbalniveau van de jeugd.
  • Meer inzicht krijgen in korfbal.
  • Extra begeleiding van jeugd en talenten.
  • Ledenwinst en ledenbehoud voor regionale clubs.
  • Het verhogen van het plezier en het speelniveau van de jeugd.

Aanmelden!