Rising Stars regio Dordrecht

De Rising Stars van Korfbalstars

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

“Rising Stars” regio Dordrecht

In september starten we met een traject voor jeugd uit de regio Dordrecht.

Ondersteund door Korfbalstars zal een groep van zo’n zestien spelers extra begeleiding krijgen van spelers en trainers uit Nederland.

Een keer per twee weken zal op de groep op vrijdagmiddag bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C-, of B-speler van één van de clubs uit de regio Dordrecht en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

21 sept
2 nov
16 nov
30 nov
14 dec

Voor D-, C- en B-jeugd uit de regio Dordrecht.

Door wie

Inclusief een trainingsshirt van KLUPP sportswear t.w.v. €34,95, zaal- en veldhuur en trainers.

Dordrecht

Tijden

16:30 uur – 17:30 uur, 16:15 uur aanwezig

* Het verhogen van korfbalniveau jeugd.

* Meer inzicht in korfbal.

* Extra begeleiding jeugd en talenten.

* Ledenwinst en ledenbehoud regionale clubs.

* Het verhogen van plezier en speelniveau van jeugd.