Rising Stars regio Dordrecht

De Rising Stars van Korfbalstars

Voor alle kinderen die willen groeien in korfbal en als korfballer. Daar gaat het om binnen de Rising Stars. Het betekent letterlijk een groeiende (korfbal-)ster, dat ga jij worden! Leren, ontwikkelen, heel veel doen en heel veel tips krijgen.

Wij willen jou helpen shinen als een ster en we willen jou helpen om jouw droom om een betere korfballer te worden uit te laten komen. Bezig zijn met de leukste sport ter wereld. Het is een extra mogelijkheid om korfbalvaardigheden te leren en te oefenen.

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

“Rising Stars” regio Dordrecht

In April starten we het 2e traject voor jeugd uit de regio Dordrecht. Na het succes van het 1e traject aan het begin van dit seizoen, gaan we een compleet nieuw traject starten in April.

Ondersteund door Korfbalstars zal een groep tussen de 12 en 16 spelers extra begeleiding krijgen van spelers en trainers uit Nederland.

7 vrijdagmiddagen op rij bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C-, of B-speler van één van de clubs uit de regio Dordrecht en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

Data:

  • 5 April
  • 12 April
  • 19 April
  • 26 April vrij
  • 3 Mei vrij
  • 10 Mei
  • 17 Mei
  • 24 Mei
  • 31 Mei

Voor wie

Voor D-, C- en B-jeugd uit de regio Dordrecht.

We verdelen de groep in D spelers en C+B spelers. We streven er naar om met totaal 12 spelers de training in te gaan.

Door wie

De organisatie en uitvoering is in handen van Korfbalstars. Hieraan gekoppeld zijn diverse spelers en trainers uit Nederland. Jimin de Vries en Andre Kuipers zijn twee trainers die aanwezig zijn, daarnaast zal er binnenkort nog een trainer bekend worden gemaakt.

Kosten

€99,-
Inclusief een trainingsshirt van KLUPP sportswear t.w.v. €34,95, zaal- en veldhuur en trainers.

Locatie

Dordrecht

Tijden

16:30 uur – 17:30 uur, 16:15 uur aanwezig

Doel

* Het verhogen van korfbalniveau jeugd.

* Meer inzicht in korfbal.

* Extra begeleiding jeugd en talenten.

* Ledenwinst en ledenbehoud regionale clubs.

* Het verhogen van plezier en speelniveau van jeugd.

Aanmelden

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer voor whatsapp-groep (verplicht)

Club en team (verplicht)

T-Shirt maat

Houd mij op de hoogte van komende evenementen, acties en aanbiedingen

captcha
Voer de code in:

.