Rising Stars regio Den Haag

De Rising Stars van Korfbalstars

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, niks geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

“Rising Stars” regio Den Haag

In januari 2019 starten we met een traject voor de jeugd uit de regio Den Haag.

Ondersteund door Korfbalstars zal een groep van zo’n zestien spelers en speelsters extra begeleiding krijgen van (top)spelers en trainers uit Nederland.

Eén keer per twee weken zal de groep op vrijdagmiddag bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C- of B-speler van één van de clubs uit de regio Den Haag en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

Voor wie?

Voor D-, C- en B-jeugd uit de regio Den Haag.

Door wie?

Kosten?

Inclusief een trainingshirt van KLUPP Sportswear t.w.v. €34,95, zaal- en veldhuur en trainers.

Locatie HKV/OE, steenwijklaan te Den Haag

Tijden

zaal: 17:00 uur – 18:00 uur, 16:45 uur aanwezig.

veld: 16:30 uur – 17:30 uur, 16:15 uur aanwezig.

• Het verhogen van het korfbalniveau van de jeugd.
  • Meer inzicht in korfbal.
  • Extra begeleiding van jeugd en talenten.
  • Ledenwinst en ledenbehoud van regionale clubs.
  • Het verhogen van het plezier en speelniveau van de jeugd.

Aanmelden: