Rising Stars regio Betuwe

De Rising Stars van Korfbalstars

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

“Rising Stars” Regio Betuwe

Eind september start een nieuw traject, speciaal voor talenten in de Betuwe. Ondersteund door Korfbalstars zal een groep van minimaal zestien spelers extra begeleiding krijgen van toppers uit het Nederlandse korfbal.

Eén keer per twee weken zal op de groep op woensdagmiddag bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C-, of B-speler van één van de clubs uit de regio Betuwe en wil jij jezelf verder ontwikkelen onder de vleugels van topspelers en/of -trainers? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

* Het verhogen van korfbalniveau jeugd van de clubs uit de regio Betuwe.

* Meer inzicht in korfbal.

* Extra begeleiding jeugd en talenten.

* Ledenwinst en ledenbehoud regionale clubs.

* Het verhogen van plezier en speels niveau van jeugd.

D-, C-, en B-spelers uit de regio Betuwe.

Door wie

De organisatie en begeleiding is in handen van Korfbalstars met daaraan gekoppeld de trainers en topspelers uit Nederland.

Incl. trainingsshirt twv 34,95 van KLUPP Sportswear, veld- en zaalhuur en trainers.

Betuwehal te Tiel (zaal) en KV Tiel (kunstgrasveld).

Tijden

16.00 uur- 17.00 uur. 15.45 uur aanwezig.

26 september (veld)
10 oktober (veld)