Spelenderwijs Verbeteren

Spelenderwijs Verbeteren en Korfbalstars zijn vanaf 1 september 2014 partners geworden. Een samenwerking waarbij beide partijen elkaar ondersteunen, sterker maken en aanvullen ten behoeve van de ontwikkeling van onze mooie sport: Korfbal.

Enerzijds heeft Spelenderwijs Verbeteren exclusieve bundels ontwikkeld met oefenstof voor jeugdtrainers en verenigingen en geven zij presentaties/clinics ter verduidelijking van de bundel. Anderzijds ondersteunt Korfbalstars verenigingen onder andere door clinics en trainingen voor jeugd en jeugdtrainers. Een perfecte combinatie om verenigingen te ondersteunen.

Spelenderwijs Verbeteren is opgericht door Tim van den Berg en Jeroen Euser, voormalig spelers uit de selectie van PKC/Hagero. Sinds enkele jaren zijn ze betrokken bij diverse clubs om het niveau van de F en E-jeugd naar een hoger niveau te krijgen. Dit doen ze binnen het nieuwe concept van het KNKV, 4Korfball.

Voor vragen, opmerkingen, presentaties of andere informatie, kijk op de site van Spelenderwijs Verbeteren. Wilt u een 4Korfball-clinic boeken? Meld je dan hieronder aan!

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht *

* is verplicht

Spelenderwijs Verbeteren

Klik hier voor meer informatie!
J. Euser en T. van den Berg
Grondel 3 – 3356 EK – Papendrecht