Rugbystars

Topsporter Nicole Kwee heeft een belangrijk doel voor ogen met het opzetten van Rugbystars: “Meer naamsbekendheid krijgen voor de bijzondere sport rugby. Rugby is mijn passie en dit zou ik, naast mijn carrière als professioneel rugbyspeler, op anderen willen overbrengen door middel van clinics, trainingen en presentaties.” Rugbystars biedt voor bedrijven verschillende mogelijkheden op het gebied van rugbyclinics, sportdagen en presentaties. Daarbij worden de beste spelers en trainers van het moment ingezet; zij zijn op de hoogte van de nieuwste trainingsmethodes en zijn zeer bekwaam in het demonstreren van rugbytechnieken. Voor de jeugd is wellicht ook de beleving interessant: bij een Rugbystars-clinic komen nationale helden over de vloer, dus kunnen kinderen samenspelen met de beste rugbyspelers van Nederland. Rugbystars krijgt advies en sturing vanuit Korfbalstars, het bedrijf van meervoudig korfbal-international André Kuipers. Korfbalstars – met bijna 200 activiteiten per jaar – zet zich al ruim vier jaar succesvol in voor korfbalverenigingen. Het bedrijf is met 100.000 leden een begrip geworden in de korfbalwereld. Meer informatie? Check dan de gloednieuwe website: www.rugbystars.nl.

800x800logo_rugbystars