Andre Kuipers

Barry Schep

en nog meer toppers….

Over ons

Onze passie is ontwikkelen! Het continu verbeteren van spelers, trainers en clubs staat hoog in ons vaandel. Kijkend naar de mogelijkheden, maken we de korfbalklanten bewust van de kansen en mogelijkheden. Zo brengen we samen in kaart wat er nodig is en helpen we bij het realiseren hiervan. Inmiddels is het grootste deel van de top korfbalwereld bij Korfbalstars aangesloten. Dit zijn gekwalificeerde trainers, top korfballers van jong oranje, oranje en uit de Korfballeague. Deze groep toppers staan onder leiding van André Kuipers, eigenaar van Korfbalstars.

Wat begon in 2010 als een jongensdroom van Tim Bakker en André Kuipers om jeugd te inspireren tijdens clinics, biedt Korfbalstars nu een compleet en gevarieerd aanbod aan.

Korfbalstars helpt verenigingen en jeugd alles uit zichzelf te halen. Door het inzetten van de beste spelers ter wereld geven ze clubs knowhow en nemen ze werk uit handen. Toekomstplannen worden werkelijkheid (ledentoename, kwaliteitsverbetering, sponsortoename) Het inspireren en een nieuwe kijk op sport en uitstraling, helpt verenigingen vooruit. Hierdoor is onze Event en Organisatie afdeling aan het groeien. Naast kwaliteit op de sportvloer, zoeken we organisatie-talent binnen ons team.

Korfbalstars ondersteunt aan de ene kant verenigingen in het maken van toekomstplannen en helpt hierbij de club van A-Z bij het opzetten en uitvoeren hiervan. Aan de andere kant organiseert Korfbalstars grote sportevenementen door het hele land. Dit zijn korfbal en multi-sport evenementen. Hierbij werken ze samen met partners, gemeenten en sportbonden.

Achter de schermen.

Korfbalstars bestaat uit meer dan de mensen die op het veld staan om clinics en trainingen te geven. Ook achter de schermen zijn diverse mensen aan het werk. Soms minder zichtbaar maar niet minder belangrijk; Rogier Kramer, Edwin Bouman, Jimin de Vries, Daan Preuninger, Jelmer Jonker, Mabel Havelaar en Wouter Nootebos.

Werken of een stage bij Korfbalstars?

Niet alleen op het korfbalveld schuiven nieuwe sterren naar voren. Ook achter de schermen kan de ‘technische staf’ soms variëren. Ben je op zoek naar een leuke stage of denk je dat je ons team kan versterken? Neem dan contact met ons op!

Doordat Korfbalstars meer dan 200 evenementen per jaar organiseert, zijn er veel contacten opgedaan bij verschillende korfbalverenigingen. Klik hier voor een overzicht. Met al deze contacten is Korfbalstars de ideale zakelijke partner voor bedrijven die zich richten op de korfbaldoelgroep. Huidige partners van Korfbalstars zijn o.a. Calibris, Rugbystars, Muta Sport en Spelenderwijs Verbeteren.

Ondersteuning voor verenigingen

Hiernaast vind u een overzicht van alle verenigingen waar we mee samenwerken of mee hebben samengewerkt. Bij veel verenigingen hebben we clinics gegeven maar we kunnen nog veel meer betekenen voor clubs.

Naast eenmalige clinics of trainingen assisteren we bijvoorbeeld ook verenigingen op de langere termijn. Heeft u behoefte aan ondersteuning met het maken van een (korfbaltechnisch) beleidsplan? Wilt u ledengroei realiseren? Meer vrijwilligers betrekken bij de vereniging? Wilt u een eenmalige clinic of juist een grote korfbaldag organiseren? Op al deze vlakken, en meer, kan Korfbalstars u verder helpen.

Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!