Vriend(innent)jes clinic bij Dubbelzes

Op woensdag 19 februari 2019 organiseerde korfbalvereniging Dubbel Zes in samenwerking met Korfbalstars een superleuke Vriendjes en Vriendinnetjes training, gevolgd door een clinic voor de selectie. Inmiddels een goede gewoonte bij Dubbel Zes: de jeugd wordt uitgenodigd om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar een speciale training.

Op woensdag 19 februari was het weer zo ver. Vriendjes en vriendinnetjes waren er, in groten getale! In de sporthal Houtrust krioelde het overal van de kinderen. De kinderen werden verdeeld over de opgestelde korfbalpalen waar de diverse coaches de kinderen verder begeleidden. Zo kregen de jeugdleden van Dubbel Zes een prima training en maakten alle vriendjes en vriendinnetjes kennis met de korfbalsport. Na afloop alleen maar blije gezichten. Voor veel vriendjes en vriendinnetjes smaakte de kennismaking naar meer. Zij kondigden aan vaker een training te komen volgen.

Na de vriendjestraining volgde eerst een rebound-training voor de oudere jeugd. Dat gold daarna ook voor de selectiespelers. Ook zij werden onder handen genomen en kregen een zeer leerzame training.

Klik hier op de link voor het volledige album met foto’s van deze clinic.