Trainersbegeleiding voor Korfbalclubs!

Wij als Korfbalstars hebben een prachtige video geproduceerd over de trainersbegeleiding. Hier is te zien hoe wij te werk gaan. Check ons YouTube kanaal voor meer video’s: YouTube/Korfbalstars

Vaak wordt onderschat hoe cruciaal de rol van een trainer is in de ontwikkeling en het spelplezier van een jeugdspeler. Daarom is het ontzettend belangrijk om trainers te begeleiden. Niet alleen de inzichten over korfbal en de algemene ontwikkeling van kinderen, maar ook de houding van een trainer en de manier van coachen, zijn van essentieel belang om jeugdspelers goed te kunnen begeleiden. Korfbalstars helpt om het geleerde in de praktijk toe te passen en structuur aan te brengen binnen de opleiding. Klik hier voor meer informatie.