Grotekerksplein 5, Dordrecht

MEICLINICS

Meiclinics 2020 AFGELAST

meiclinics 2020 korfbalstars korfbal

Ook de Meiclinics zijn ivm het Coronavirus afgelast. Heel veel sterkte aan iedereen die er mee te maken heeft en respect voor alle zorgverleners die ten strijde trekken tegen het virus. We zullen een dezer dagen alle betalingen terugstorten. Hopelijk zien we jullie op een later evenement weer terug in rustige en gezonde tijden. Op dit moment binnen blijven!

Meivakantie 2020: Meiclinics voor jou

Dit jaar maken we in de Meivakantie bij jou in de buurt de korfbalvelden onveilig! Want de meiclinics komen er weer aan met onze toppers!

Een begrip in korfballand en al 10 jaar druk bezocht!

Ben jij fanatiek, heb jij zin om te korfballen, wil jij jezelf weer een beetje verbeteren dan hoef jij je geen zorgen te maken. Dan ben jij aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat we door middel van onze nieuwe oefeningen en onze tips op maat, jou weer een beetje verder kunnen helpen en samen met jou een leuke middag gaan beleven.

Alle deelnemers die meedoen, komen van verschillende clubs, dus zullen de tips ook per persoon anders zijn. We kijken goed en spelen in op datgene wat we zien. Elk jaar werken we in drietallen, zodat er ook met een verdediger gewerkt kan worden en dat ook samenspel rondom de korf goed getraind kan worden. Verschillende wedstrijdvormen zoals 3:3, maar ook overtal situaties creeeren we standaard om geleidelijk naar de wedstrijdsituatie 4:4 toe te werken.

Onze stars bestaan uit toppers van het hoogste niveau, aanstormende talenten, spelers uit Oranje en de jeugdteams van Oranje, oud toppers en ervaren trainers.

6 locaties:

We proberen bij iedereen en elke regio te bezoeken. Helaas natuurlijk niet overal dichtbij… Dit jaar zijn het 6 locaties verdeeld over Nederland.

Locaties + Datum

• Woensdag 29 April — De Lier & Gorredijk
  • Donderdag 30 April — Nijmegen & Papendrecht
  • Vrijdag 1 Mei — Zwolle & Koog a/d Zaan

E en D van 10:00 uur tot 12:00 uur
C en B van 13:00 uur tot 15:00 uur

€25,- incl. BTW en een nieuw trainingsshirt

Voor alle niveau’s in de leeftijdscategorie E t/m B

Corona-maatregelen

Ivm het Corona Virus gaan we op alle locatie extra voorzorgsmaatregelen met hygiene treffen (schoonmaak materialen en handen spelers;-))

evt Aflassen evenement:

Verder iedereen die zich heeft aangemeld, zullen we indien we bij aflassen ivm corona, de betaling terugstorten.