Zomer Talenten Weekend  2019

Zomer Talenten Weekend 2019

Dit jaar organiseren we in de zomer het Zomer Talenten Weekend. Een speciale editie voor talenten.

Een weekend lang trainingen op niveau. Bezig zijn om jezelf te verbeteren, maar natuurlijk ook veel plezier hebben en gave activiteiten met leeftijdsgenoten. De oefeningen die op dit kamp worden gegeven sluiten aan bij de trainingen van de 1e klasse, Hoofdklasse spelers en spelers uit de district teams.

Op de locatie hebben we ‘ons’ eigen veld, waar we allerlei activiteiten kunnen houden. Elk dagdeel trainen we, waardoor we gericht bezig gaan met het verbeteren van korfbalkwaliteiten en inzichten. Elke dag zullen er topspelers aanwezig zijn uit het Nederlands team of de Korfbal League. We slapen in een groepsaccommodatie.

Zomer Talenten Weekend:             9 augustus t/m 11 augustus 2019

Het Zomer Talenten Weekend zal plaatsvinden in Amerongen. Er wordt overnacht in scoutinggebouw De Kameel van Scouting Zuylensteyn.

Inhoud

Het kamp is bedoeld voor spelers die tussen de 10 en 15 jaar oud zijn. Er wordt geslapen in een groepsaccommodatie. Op elke locatie is er douche-gelegenheid.

Het weekend is bedoeld voor B, C- en D-jeugd die uitkomt in de Hoofdklasse en eerste klasse, en/of die spelen in districtteams. In de leeftijd 10-15 jaar.

Vrijdag t/m Zondag:
Vrijdag: start 13.00 uur, Clinic + Training + Wedstrijd
Zaterdag: Training + Clinic + Wedstrijden
Zondag: Training + avond Toernooi, afsluiting 21.00 uur

Kosten bedragen €175,- alles inclusief.

Al het eten is inbegrepen, zoals de maaltijden, tussendoortjes en het drinken.

Elke speler krijgt een mooi trainingsshirt.

Verder zitten de trainingen, overnachtingen, clinics en huur materialen inbegrepen bij de prijs.

Bedragen zijn incl. BTW.

Totaal: € -