Individueel Trainer Coach Begeleiding

Dit seizoen zetten we niet alleen in op talenten, maar ook op trainers en coaches. Want een goede trainer kan het verschil maken! Wil jij jezelf verbeteren, meer diepgang creëren in je trainingen en het beste uit jezelf en je team halen? Wil je meer inzichten en jezelf verbeteren als Coach? Meld je dan aan voor Individuele Trainer Coach Begeleiding.

Wil je niet individueel, maar juist als club begeleiding krijgen voor trainers, dan is het Trainers Begeleiding voor Clubs zeker aan te raden. klik hier

Begeleiding

Door toptrainers mee te laten kijken krijg je nieuwe inzichten en handvatten om jouw trainingen interessant te houden en om jouw coaching meer diepgang te geven. Verbeter jezelf, maak stappen in het begeleiden van je team en je spelers en blijf jezelf ontwikkelen als trainer en/of coach.

Daarnaast krijgen deelnemers die meedoen met dit programma, de mogelijkheid om met korting ook deel te nemen aan overige bijscholingen.

Of je nou een beginnende trainer bent, met je hele trainerscarrière voor je, of  een ervaren coach die verdieping en nieuwe inzichten zoekt: dit traject is voor iedereen geschikt omdat het op maat gemaakt wordt.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zullen per jaar zes contactmomenten zijn. De ene keer live op het veld, de andere keer overleg met laptop en beamer, de andere keer via Facetime of Skype. Veel momenten tussendoor om de vorderingen, het weekend en de wedstrijden door te spreken en om vragen te beantwoorden richting de trainingen. Naast een kennismakingsgesprek en een eindevaluatie zal er intensief contact met jou zijn en zullen er beelden worden bekeken. Aan de hand van de beelden van trainingen en wedstrijden die jij geeft en de leerdoelen die we samen opstellen, wordt er een ontwikkelingsplan opgesteld met jou. Tussen de evaluatie momenten door, is er telefonisch contact en word er via mail de vorderingen en aandachtspunten doorgenomen.

Toptrainers zullen meekijken en scherpe feedback geven waar je veel van leert. Zo krijg je nieuwe inzichten om je trainingen en wedstrijden een extra boost te geven.

De kosten voor dit programma zijn €450,- per persoon.

Aanmelden en Contactformulier

Uw naam *