Kerstclinics

Korfbalstars Kerstclinics – Baas in het veld!

Ook helemaal gek van korfbal? Dan zijn de Kerstclinics echt iets voor jou! Korfbalstars gaat ook lekker door met korfballen tijdens de Kerstvakantie. Deze keer in de laatste dagen van 2018 en de eerste dagen van 2019. Word jij de nieuwe baas tijdens deze Kerstclinics?! Meld je dan gelijk aan!

Afronden als een baas, de beste positie onder de korf en je tegenstander altijd een stapje voor zijn? Dit gaan wij trainen met jullie tijdens de Kerstclinics. Zo kan je in het nieuwe jaar als een baas de wedstrijden gaan spelen. Verder is er ook tijd voor vragen aan de Stars en krijg je de beste tips tijdens deze clinic. Dat wil zeggen dat de experts jou helpen om een echte leider te worden!

Welke Stars er zijn bij jouw locatie houden wij voor nu nog even geheim met de bedoeling het later op een leuke manier bekend te maken. Daarnaast is ook de kleur van Klupp Sportswear shirt een leuke verrassing voor jullie. Dit zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt door middel van een leuke actie.

De Kerstclinics vinden plaats op 27 & 28 december 2018 en op 2,3 & 4 januari 2019. Er is beperkt ruimte voor deelname, dus schrijf je snel in! Bovendien hadden we vorig jaar ruim 600 deelnemers!

Daarnaast zijn er tijdens de vorige editie ook veel sportieve foto’s gemaakt: Happy 2018

Sneap Peak Kerstclinics 2018

E en D van 10:00 uur tot 12:00 uur
C en B van 13:00 uur tot 15:00 uur

Locaties en data

Donderdag 27 december: Gorredijk
Vrijdag 28 december: Arnhem
Woensdag 2 januari: De Lier
Donderdag 3 januari: Koog aan de Zaan
Vrijdag 4 januari: Papendrecht

Al met al €25,- incl. BTW
Bovendien een nieuw KLUPP Sportswear trainingsshirt

Andere gave evenementen

Flyer Kerstclinics

Aantal vrije plekken per locatie

Inschrijfformulier

Bij aanmelding gaat u akkoord dat de foto’s/video’s die gemaakt worden bij de Kerstclinics, gebruikt mogen worden in uitingen na de Kerstclinics en in de promotie voor de volgende editie van de Kerstclinics.