Kangoeroe Dag

Kangoeroe Dag bij uw club!

Hoe gaaf is het om een grote groep kinderen met z’n allen te zien sporten en plezier te zien hebben? Er is niets mooiers! Laat alle kinderen een geweldige sportdag beleven bij uw club en organiseer een Kangoeroe Dag! Naast een hoop plezier en lekker sporten voor de kinderen, helpt een Kangoeroe Dag bij de ledenwerving voor uw club. Niet geheel onbelangrijk.

Echter, zo’n giga-dag organiseren vergt nogal wat tijd, energie en inzet van vrijwilligers. Daarom kan Korfbalstars u helpen bij het organiseren van deze gezellige dag bij uw club! Korfbalstars heeft professionals in huis om van deze dag voor uw club een succes te maken. Alles er op en eraan, wij zorgen dat het een geslaagde dag wordt. Meer informatie of aanmelden? Vul het contactformulier in.

De Kangoeroe Dag is geschikt voor bestaande Kangoeroeleden, vriendjes en vriendinnetjes en alle kinderen uit groep 1 en 2 van scholen uit uw regio. Kortom, voor alle kinderen van 3 t/m 6 jaar.

kangoeroedag

Aanmeldformulier